+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Boutique hotel Tanzberg Отзывы

рейтинг отеля

89%
Очень хороший

by 56 reviews

  • Персонал

    93%
  • Чистота

    95%
  • Оборудование

    91%
  • Комфорт

    82%
  • Соотношение цена / качество

    85%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

Václav

Молодая пара, 2.9.2017

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 29.7.2017

Čeština

  • Overall rating
88 %
  • HLUČNO V NOCI

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 23.7.2017

Čeština

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Jaroslava Vítová

Пожилые пары, 17.7.2017

Hradec Kralove Česká republika

  • Overall rating
80 %

(without text rating)

Personál
4
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Stanislaw

Пожилые пары, 8.7.2017

Tarnow Polsko

  • Overall rating
100 %
  • Professional and helpfull staf well equipped and clean room, good breakfast. Hotel is located near old town. EverytWorth to recomend for visitors of Mikulov and Moravia

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Marcela

Семья с маленькими детьми, 19.6.2017

Kroměříž Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Poloha, výborná kuchyně, skvělá snídaně, vždy ochotný personál - recepční, servírky, velmi pěkný přístup personálu k mé 15 měsíců staré dceři - motala se občas pod nohy a všichni byli přesto moc milí. Jsem ráda, že v ubytování, kam jsem původně chtěla udělat rezervaci měli plno a tak jsem objevila hotel Tanzberg - budu doporučovat.

  • Přikupte prosím ještě dětskou jídelní židli, kamarádka měla stejně starou dceru a chyběla nám u oběda židle, takže jsme se museli na vysoké židli střídat :). Ty od IKEA jsou štosovatelné, takže ani nezaberou víc místa. Na venkovním posezení jsem si zadřela třísku o stůl.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Šárka

Пожилые пары, 28.5.2017

Brno Česká republika

  • Overall rating
96 %
  • Výborná poloha hotelu. Vše bylo funkční a čisté. Milý personál. Pestrá nabídka snídaně, vše čerstvé.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jindřiška Jeppesen

Группы друзей, 28.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Byli jsme absolutně spokojeni s ubytováním ve vašem hotelu! Kuchyně je excelentní, personál přívětivý a ochotný, pokoje vč. koupelen komfortní, wi-fi fungovalo. Opravdu si není na co stěžovat. Přijedeme určitě znovu a doporučíme váš hotel známým!

  • Jediné co mi chybělo (maličkost), byl fen na vlasy, ale v recepci byla možnost si ho půjčit.

Personál
10
Služby
10
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jindřiška Jeppesen

Группы друзей, 28.5.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Tomasz

Семья с маленькими детьми, 11.2.2017

Warszawa Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Super obsługa, czystość, pyszne śniadanie

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika

Пожилые пары, 27.11.2016

Brno Česká republika

  • Overall rating
76 %
  • Pěkný a vkusný hotel. Přijemný a profesionální personál na recepci, v baru i restauraci. Na jídle v restauraci jsme byli již po několikáté a byli jsme opět spokojeni. Dobré snídaně s čerstvými produkty.

  • Při posledním ubytování jsme měli problém s postelí, která vrzala takovým způsobem, že se na ni nedalo pořádně spát a odpovídala spíš kvalitou nějaké staré posteli na horské chatě s cenou 300 Kč za noc. Trochu nás to překvapilo vzhledem k tomu, že pokoj i sociální zařízení bylo nově, vkusně a útulně zařízeno. Při odjezdu jsme na totu skutečnost upozornili a bylo nám sděleno, že o problému vědí a do tří dnů by měla přijít postel nová. Po dvou měsících od posledního pobytu jsme tedy zarezervovali stejný pokoj, nakonec jsme dostali pokoj jiný, který ale byl podobný tomu původnímu, takže jsme to neřešili. Sklamáním pro nás bylo když jsme rozestlali v noci postele a místo požadovaného dvoulůžka se jednalo o dvě postele, sražené k sobě, které však k sobě přes okraje nedoléhaly a byla mezi nimi asi 6 cm proluka. Navíc stejný problém jako minule, vrzaly a matrace přiliš pohodlné na spaní nebyly, přišly mi trochu proležené. Hotel jsme si oblíbili, ale po této skutečnosti už zřejmě zavítáme pouze na jídlo a ubytování raději budeme řešit jinde.

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
4
Cena/kvalita
6

Anonym

одинокий путешественник, 11.11.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 6.11.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dagmar

Пожилые пары, 29.10.2016

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 23.10.2016

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Dana

Пожилые пары, 15.9.2016

Slovensko

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 25.8.2016

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Monika Benešová

Группы друзей, 25.8.2016

Lázně Bělohrad Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Dokonalá kuchyně a ještě dokonalejší servis. Špičkový přístup a profesionální vystupování. Je to tým lidí na správném místě.Prostě absolutní spokojenost!!! :-)

  • Není co vytknout!!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Agnieszka Bar

Молодая пара, 23.8.2016

Polsko

  • Overall rating
76 %
  • Good location, clean place with interesting jewish atmosphere.

  • We get totally different room as it was shown on website. Much lower standard in room. Unfortunately window was on site where very bad smell comes to room, every time we tried to get fresh air. The woman on reception wasnt helpful when we tell her about problem. We think there is a big mistake or manipulation on website, there are shown different photos, and the result is you are booking not what you want. It is a pity, because hotel is really nice, but this experience couse that we will not back here.

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Kamil

Молодая пара, 10.8.2016

Česká republika

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.